при мен детонациите изчезнаха когато я паля сутрин студена, но при положение че не натискам газта изобщо - само има едно 4-5 секундно тресене все едно всеки момент ще изгасне, и след това се оправя......трябва да намеря как и къде да си мерна налягането на бенза при студен двг.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекъсва докато е студена.....
Collapse
X
-
При мен пак се появи този проблем преди 3 дни. Покарах 2 дни на бенз. и никви грижи. След 1-2месеца вероятно ще е същото. Този път глъхнеше много силно, щото й сложих бенз. 95 от Шел, а по принцип никога не сипвам там, ама нали без пари ... ваучер.
Според Бобо при газовите Алфи с ТС, тоя проблем идва главно от тва, че колата се самонастройва за газ и после не може да запали на бенз.
Comment
-
тоя проблем идва главно от тва, че колата се самонастройва за газ и после не може да запали на бенз.
Мислихме с няколко колеги какво общо има газовата уредба с бензиновия проблем за сутрешното палене и не можахме да намерим логика.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Сигурно газта е прочистила някои проблемни области, или като е била поставяна са били потистени от техниците, които са я поставяли. Аз проблема си го имам, в сервиза, където ми я правеха ме убеждават че това е от малките свещи, но не бързам да сменям нищо.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
При мене този проблем се появи след кото я оставих в един сервиз да ми сменят задължителните консумативи. Там ми казаха, че това било от ангренажния ремък, по-точно неговото неправилно поставяне, което те са направили. Трябвало да поставят някакви пети. Какво се оправяли след това не знам, но разлика няма. Даже започна да става по-лошо. Оборотите се мотаят след като изключа от скорост. След като я запаля 2 мин не става за каране, или поне на високи обороти.
Днеска отидох до ВантоТрейд (на Околовръсното и Самоковско шосе). Надявам се следващия вторник да ми го оправят. Парите са без проблем, щяло да струва колкото смяна на ангренажен ремък, но поне да заработи номално.
В сервиза "БОБИ 90", където ми го смениха ме убеждават, че това е от свещите, но как нищо и нямаше преди.
Кажете, имате ли някаква представа от сервиза на ВантоТрейд, работят ли добре, оправят ли се с Алфа?
Дай боже това ужасно държание на автомобила да спре след това, че ми писна.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Честно да ти кажа ме съмнява да е от зацепването на ангренажа. Но знае ли човек. Всчико е възможно. Аз съм зацепвал 5, 6 алфи вече с необходимите пети. И след зацепване пак си прекъсват. Моята и тя прекъсваше по едно време, и аз слених много неща по нея, понеже ме беше побъркало това сутрин. Не можех да я искарам от гаража. Нямаше мощност да отлепи, че на полусъединител съм я изкарвал без гас. Голям ужас беше. И се оправи после, но не можах да разбер точно кога. Аз като сменях сменях по няколко неща наведнъж и в един момент се усещам, че вече колата работи перфектно и не си спомних кога за последно правеше проблеми. Мисля, че след смяната на софтуера на края след като бях сменил всичко се оправи, но не съм сигурен.
А отностно ВантоТрейд съм чел тука във форума, че са много добри. Така, че дано те знаят къде е точно проблема.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Ми където правят чип тунинг по принцип. Но аз не съм сигурен дали тогава се замаза проблема. То ако е от софтуера, това не е оправянае, а е замазване. Въпреки, че при мен колата върви много добре сега. Няма да се чуди, няма да прекъсва. Сутрин е много добре. Даже ме кефи сутрин как се изтрелва. Докато е студена не дава да и бутна газта. Аз като гледам с новия софтуер на празен ход стойностите които да са същите като преди. След 2000 оборота обаче дава по-голямо предварение на запалването. Моя проблем сутрин се оправи, а той именно беше м/у 2000 и 2500 оборота. Тогава забиваше муцуна, почваше да прекъсва и да гърми в колекторите. Сега точно на тези обороти има най-много мощност или по-точно въртящ момент. Там най-много започва да дърпа при ускорение.
ЕДИТ: Иначе интервенциите които съм правил по мотора са следните:
1. Маркуч на байпаса (за картерната вентилация) - НОВ
2. Дебитомер (оригинален по номер на МОШ) - НОВ
3. Вариатор на фазите - ремонт
4. Чистене дроселова глапа и зануляване ЕКУ (оборотите станаха бетон)
5. Смяна термостат (стария отваряше на 70 градуса и мотора вечно студен)
6. Смяна ламбда сонда (даваше бедна смес и колата гореше 20/100)
7. Монтиране конусовиден, отворен спортен филтър.
8. Ремап на ЕКУ (смяна софтуер)
9. Каране само с ЕКО 100 октана.
И това е. Другите датчици по мотора, свещите и кабелите минаха само проверка и са си добре. Колата сега е пушка. Но със сигурност най-голямо подобрение почуствах след смяната на софтуера. За проблема сутрин обаче не мога да си спомня кога точно забелязах, че го няма.Last edited by oem; d.m.y г., 13:52.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Значи да не казвам голяма приказка, но преди 4 дена смених гарнитурата на клапанната кутия, и глъхненето остана в историята, точно 5 пъти съм я палил студена оттогава, дори първата вечер си навих алармата в 4 че знаех че тогава из балкана дето бях е най - хладно, на 14 градуса ми запали като осичка, закова 1200 - 1300 оборота, моментално поема точно толкова газ колкото и подам(тя и преди си я поемаше, просто веднага след запалването оборотите падаха на 500- 600 все едно ще загасне), изобщо стана кола мечта, имах лек теч на масло от тая гарнитура, и ме навежда на мисълта че може и от там да е смучела някъде въздух в началото.......иначе нищо друго не съм правил по нея......
Мнооооооооооого съм доволен........."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Да ти кажа няма логика но виж ако си разкачвал разни жици или акумулатора първите няколко старта може да се оправи докато се адаптира компа на колата на ново.
А това дето го е писал колегата ОЕМ съм го правил като това което не е същото е филтъра аз съм с реплейсмънт и карам с ОМВ 100. Аз нямам оплаквания от глъхнене сутрин просто много рядко пали от първия път.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Това с паленето е некъв друг кахър си мисля. При мен само докато чукна ключа и пали.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
И моята от известно време започна да го прави това
На мен лично ми прилича на фалшиви свещи, но може и да не е това. Аз не съм сменял нито дебитомер нито ламбда нито съм ревизирал байпаса за празен ход и дроселиащата клапа... каня се преди зимата да го направя това дано се оправи, защото наистина е дразнещо. Но пък това с гарнитурата ми стана интересно (макар да няма логика) защото и моята след "умелата" намеса на един сервиз започна да омаслява. Съмнявам се също така, че може би ми подмениха и свещите защото бях ги ревизирал и тествал преди това на стенд и свещите си бяха ОК, но знае ли човек... може да са се прецакали.
Comment
Comment